VIGYÁZUNK AZ EGÉSZSÉGEDRE és egy kicsit helyetted
is TÖRŐDÜNK A KÖRNYEZETTEL.
Kik vagyunk mi és miért bízz bennünk?

Anna és Dávid vagyunk, a Remény Farm gazdái. Küldetésünk, hogy tiszta, klímatudatos élelmiszerekkel segítsük az emberek és a Föld egészségét.
Nemet mondtunk a vegyszeres élelmiszerekre, a nagyvárosi életre, stresszre és teljesen a nulláról építettük fel a Remény Farmot.
Olyan fenntartható modellt álmodtunk meg, ahol klímafarmunknak köszönhetően tiszta élelmiszert tudunk előállítani magunknak, barátainknak és vevőinknek. Ennek és az életstílusunk népszerűsítését tűztük ki célul.
Ahol már találkozhattál velünk:
Jól hangzik?
Örülünk neki, de szerintünk a szavaknál fontosabb, hogy
mi komoly, őszinte tartalmat teszünk mögéjük.
MÉGHOZZÁ AZZAL, HOGY

olyan mezőgazdasági rendszereket használunk, amelyek a természetes ökológiai folyamatokra alapoznak.
olyan otthont teremtünk a farmon élő állatoknak, ahol van elég életterük, tiszta táplálékhoz és napfényhez jutnak.
minden lépésünkkel óvjuk a talajt, tehát arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb szenet megkössük a légkörből (mert a talajrombolás a klímaváltozás egyik legerőteljesebb mozgatórugója).
MINDEZ AZT JELENTI, HOGY A FARMUNKON
TERMESZTETT ÉS TERMELT ÉLELMISZER
ADALÉKANYAG-MENTES
ANTIBIOTIKUM-MENTES
NÖVÉNYVÉDŐSZE-MENTES
VEGYSZERMENTES
nekünk ez azért jó,
mert minden nap azzal a jó érzéssel fekszünk le, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal élünk a Földön, nem zsigereljük ki az állatokat és a talajt.
NEKTEK PEDIG AZÉRT JÓ,
mert biztos lehetsz benne, hogy mindent megteszel a saját és családod egészségéért, amikor tőlünk vásárolsz, hiszen olyan élelmiszereket viszel haza, amelyek nem tartalmaznak megjegyezhetetlen nevű összetevőket vagy vegyszermaradványokat.
AMIKOR TŐLÜNK VÁSÁROLSZ, MINDENKI NYER.

A környezet azt, hogy nem zsákmányolták ki az élelmiszerek előállításával.
Te egészséges és finom ételeket teszel az asztalra.
Mi újabb adag lendületet kapunk, mert azt látjuk, hogy szeretitek a termékeinket.
Volt egyszer egy pár, aki úgy döntött,
NEM LESZ TOVÁBB ÖNZŐ.
A Remény Farm története 2019 tavaszán kezdődött Bekölcén. A 10 évig üresen álló 40 hektáros terület egyik napról a másikra kelt életre úgy, hogy a lakhatás legalapvetőbb feltételei hiányoztak (nem volt például bekötve az ivóvíz és a villany). Méghozzá azért, mert két bevállalós fiatal némi gondolkodás után úgy döntött, hogy költözik és pár nap múlva már az első naposcsibéket gondozták.
Most lehet, hogy azt mondod „ezek nem normálisak”, de hidd el, teljesen rendben vannak – és a sztorihoz az is hozzátartozik, hogy nem nulla tapasztalattal indultak neki a vidéki életnek.
Anna és Dávid ugyanis 5 évig önellátó családi farmot vezetett, ahol a saját háztartásuk mellett a rokonaikat is ellátták jó minőségű, saját termelésű élelmiszer-alapanyagokkal.
Egy ideig komfortosan érezték magukat a szerepkörben, de eljött az a pont, amikor be kellett ismerniük két dolgot. Az egyik, hogy az önellátás kemény dió, a másik, hogy baromi önző, mert nem ad értéket a társadalomnak.
Utóbbi gondolat sarkallta őket a saját farm elindítására, ahol vegyszerek, antibiotikumok és adalékanyagokkal felturbózott tápok nélkül nevelnek állatokat, növényeket, amiket nem csak a családtagjaiknak teszik elérhetővé.
2019 óta kiegyensúlyozottan élnek, mert olyan tevékenységgel töltik a mindennapjaikat, amely jó a Földnek, a társadalomnak, az állatoknak és nem utolsó sorban őket is boldoggá teszi.
Itt azonban nem állnak meg: azt akarják elérni, hogy a példájukat egyre többen kövessék, tehát gyarapodjon a magyar és európai profitábilis, fenntartható minifarmok száma, amelyek a klímafarm elveit követik.