One Comment

  1. Azt érdemes lenne még közzé tenni, hogy a természetesen tartott jószágoknak a tojásának a beltartalmi értéke nagyon sokkal felülmúlja a bolti tojások minőségét.
    Egyszerű példa, ha a tyúkunk például kövér porcsint legel, amiben sok az omega zsírsav, akkor a tojásában is több lesz az omega zsírsavak aránya, de ez elmondható a rovarokról, és különféle zöldtakarmányokról.
    Az ipar, ha a világ összes pénzét rákölti, akkor sem tud olyan beltartamú tojást előállítani, mint a szabadtartású tojók. A tojásszínezésére a tápokba keverik az E161 nevű anyagot, na attól a tojás beltartalmi értéke nem lesz jobb, a káros és hasznos koleszterin, a telített és telítetlen zsírsavak aránya sem javul.
    Folytassátok a munnkátokat, gratulálok, becsüljétek meg egymást, szuperek vagytok!! :)))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük